INTERIEURADVIES
OMGEVING ROOSENDAAL

Ik ben Maartje, trotse eigenaresse van ’t Witte Huys Interieuradvies.
Begin 2021 besloot ik, na jarenlang in de medische wereld gewerkt te hebben, mijn creatieve brein en passie voor interieur een boost te gaan geven door een opleiding tot interieurontwerper en interieurstylist te gaan volgen. Hieruit is ’t Witte Huys Interieuradvies ontstaan; dit is een verwijzing naar het witte huis waarin ik sinds een aantal jaar woon.

 

Mijn man en ik zijn sinds 2017 de trotse eigenaren van ons droomhuis in Roosendaal. Het is een echt klushuis met een fijne tuin. Stukje bij beetje maken we er ons thuis van en genieten we samen met onze twee zoons en onze hond van de ruimte die we hier hebben.

Voor mij is een opdracht geslaagd als ik jou thuis kan laten komen in een huis wat bij jou past, waarin je kan genieten met je gezin, familie en vrienden en waar je jezelf even helemaal terug kunt trekken. Hierbij kijk en luister ik vooral naar wat jij wil en niet zozeer naar wat de laatste trends zijn; een goed ontwerp mag namelijk jaren meegaan!

Maartje van de Mast

Contact

Heb je vragen, wil je meer weten of wil je graag een pakket afnemen? Vul dan het contactformulier in. Ik neem binnen drie werkdagen contact met je op!